Agria Eläinvakuutuksen vakuutusedustaja

Saat parhaan hinnan, asiantuntevan asiakaspalvelun ja kaikki sinulle kuuluvat kasvattajaedut, kun asioit vakuutusedustajan kanssa. Autan sinua valitsemaan juuri sinun tarpeillesi sopivimman vakuutuksen, kun tarvitset vakuutusturvaa koirallesi tai kissallesi, etkä maksa turhasta.

Tavoitat minut sekä arkisin että viikonloppuisin ja tarvittaessa myös iltaisin. Puhelut & tekstiviestit numeroon 0401643788 ja sähköpostit vakuutusasioissa vain osoitteeseen meiju.kangaskorte@ombud.agria.fi (Älä siis käytä kennelin omaa sähköpostia vakuutusasioissa).

Jos en ehdi juuri silloin vastaamaan puhelimeen, niin soitan sinulle takaisin heti kun se on mahdollista. Voit myös laittaa viestillä soittopyynnön ja mitä asiasi koskee, niin osaan tarvittaessa etsiä vastaukset sinulle valmiiksi.

https://www.agria.fi/ota-yhteytta/agrian-vakuutusedustajat/meiju-kangaskorte/

Miksi vakuuttaa?

Joskus elämä yllättää, eikä välttämättä aina niin positiivisissa merkeissä. Vakuuttamalla rakkaan lemmikkisi turvaat samalla myös oman mielenrauhasi ja voit luottaa siihen, että sairastuessaan se saa varmasti kaiken tarvitsemansa hoidon eikä hoito jää senhetkisestä lompakon paksuudesta kiinni.

Koirarotuvakuutus on hoitokuluvakuutus, jonka nimi ja hinta määräytyvät koiran rodun mukaan ja se sisältää aina myös tapaturmien hoidon. Alle 4kk ikäisenä vakuutetulle koiralle korvataan ehtojen mukaan myös mm. nivelsairauksien hoito, purentavian korjaus, irtoamattomien maitohampaiden poisto ja piilevät viat. Vakuutus korvaa myös kuntoutusta koiran rodusta riippuen 300€ tai 600€ /vakuutuskausi.

Jos koet, ettet välttämättä tarvitse hoitokuluvakuutusta sairauksien varalta, niin suosittelen kuitenkin ottamaan tapaturmien varalta Tapaturma hoitokulu-vakuutuksen. Jos koirasi jää esimerkiksi auton alle tai kohtaa jonkun muun ulkoisen tekijän aiheuttaman tapaturman, korvaa vakuutus näistä koirallesi aiheutuneita hoitokuluja.

Jos koirasi jää auton alle ja autoon tulee vaurioita tai koirasi aiheuttaa tuhoja ympäristössä, olet sinä korvausvelvollinen. Näissä tapauksissa Agrian Vastuuvakuutus korvaa vahinkoja 85000€ asti vain 150€:n omavastuulla. Vastuuvakuutus on vuosimaksultaan erittäin edullinen ja suosittelenkin sitä jokaiselle koiralle, rotuun tai kokoon katsomatta. Sen voi ottaa lisävakuutuksena rotu- ja henkivakuutukseen sekä tapaturmavakuutuksiin.

Henkivakuutus korvaa jos koirasi menehtyy tai joudutaan lopettamaan sairauden tai tapaturman seurauksena sekä jos koira katoaa tai varastetaan.

Tapaturma henki korvaa lemmikin menehtymisen pelkän tapaturman seurauksena.

Vakuutuksia kasvattajille

Laumavakuutuksen voit ottaa, jos sinulla on vähintään 10 koiraa vakuutettavana. Sisältö on suurin piirtein sama kuin Rotuvakuutuksella.

Nartun Rotuvakuutukseen tai Laumavakuutukseen kuuluvalle nartulle voit ottaa lisävakuutuksena Jalostushoitokulu-vakuutuksen, joka kattaa ehtojen mukaan hedelmällisyystutkimuksia, keisarinleikkauksen, pentujen hankittua sairautta tai tapaturmaa koskevat hoitokulut ja sisältää myös Piilevä vika-vakuutuksen pennuille 3v 3kk ikään saakka.

Piilevä vika- vakuutuksen voit ottaa myös erikseen ja koko pentue on vakuutettava samalla. Piilevällä vialla tarkoitetaan sairautta tai puutetta, joka on alkanut kehittyä ennen kuin eläin on luovutettu tai tutkittu, mutta joka ei ole aiheuttanut oireita tai ollut muuten tiedossa. Se ei tarkoita sairauksia tai puutteita, jotka on havaittu tai olisi pitänyt havaita eläinlääkärin tarkastuksessa eikä myöskään perinnöllisiä sairauksia.

Jalostus Henki- vakuutus voidaan ottaa ainoastaan lisävakuutuksena Henki-vakuutukseen. Se kattaa ehtojen mukaan kastraation/sterilisaation, steriliteetin ja jalostushygieeniset syyt (perinnöllinen sairaus tai vika).

Pentuevakuutus on tarkoitettu koirille, joita ei ole FI- tai ER-rekisteröity kennelliitossa tai joilla ei ole hyväksyttyä FCI-rekisteritunnusta tai monirotuisille koirille. Se voidaan ottaa ainoastaan lisävakuutuksena koirarotuvakuutukseen tai laumavakuutukseen kuuluvalle nartulle. Vakuutus kattaa pentueen hoitokuluja hankittujen sairauksien tai tapaturmien osalta.

LISÄÄ TIETOA VAKUUTUKSISTA JA VAKUUTUSEHDOT: 

https://www.agria.fi/vakuutus/vakuutusehdot/

Tietoa Agriasta

Agria Eläinvakuutus on Suomen ainoa eläinvakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kattavia vakuutuksia koirille ja kissoille. Agria Eläinvakuutus on ruotsalaisen Agria Djurförsäkringin sivuliike Suomessa. Suomen ja Ruotsin lisäksi Agrialla on liiketoimintaa Norjassa, Tanskassa, Ranskassa ja Iso-Britanniassa.

Eläinlääkinnän asiantuntija

Eläinten terveys ja hoito on perusta kaikelle toiminnallemme. Teemme yhteistyötä eläinlääkäreiden kanssa, jotta saamme aina eläinlääketieteellisen näkökulman mukaan toimintaamme.

Tuemme lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia

Agria auttaa yhteiskuntavastuunsa avulla luomaan terveemmän yhteiskunnan eläinten kanssa. Osa Agrian tuotoista käytetään eläinlääketieteelliseen tutkimustyöhön ja järjestämme vuosittain Agria Koirakävelyn, joka on hyväntekeväisyyskävely koirien hyväksi.

Agrian henkilökunta

Kaikki työntekijämme ovat eläinrakkaita ja suurimmalla osalla on useampia omia lemmikkejä. Eläinten hyvinvoinnille ja terveydelle omistautuminen tulee siis luonnostaan. 

Vakuutuksia kasvattajille

Agria tarjoaa kattavia vakuutuksia myös kasvattajille. Jalostusvakuutukset on suunniteltu koiran- ja kissankasvattajien tarpeiden mukaisiksi ja lisäksi Agrialta voi ottaa ilmaisen Agria Pentu Henki -vakuutuksen pentueen rekisteröinnin yhteydessä Kennelliiton OmaKoira-palvelusta.

Laatutyö ja jatkuvat parannukset

Pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelujamme ja lisäämään tehokkuutta. Agrialla on ISO-ympäristösertifikaatti, joka tarkoittaa, että riippumaton tarkastaja varmistaa, että toimintamme on lupaustemme mukaista.

Agrian tutkimusrahasto

Agria sijoittaa osan palkkioistaan eläinlääketieteellisen tutkimuksen tukemiseen. Se tarkoittaa, että Agrian asiakkaat osallistuvat eläinlääketieteellisen tutkimustyön edistämiseen. Tutkimusrahastomme avulla autamme eläinten hoidon kehitystä ja voimme parantaa eläinten elämiä entistä enemmän.

Agrian tutkimusrahasto perustettiin vuonna 1938 Ruotsissa. Tutkimusrahasto lahjoittaa vuosittain apurahaa pohjoismaisille tutkijoille eläinlääketieteen alalla. Vuodelle 2019 apurahoja myönnettiin lähes 900 000 euron edestä.

Lisäksi Suomessa toimii Agria Eläinvakuutuksen ja Suomen Kennelliiton aktiviteettirahasto, joka myöntää vuosittain 3000 € rahaston valitsemalle kohteelle.

https://www.agria.fi/