Effe Balancen Omega3 -öljyt entistä edullisemmin!

Effe Balancen Omega3 -öljyt entistä edullisemmin!

Effe Balance ei sisällä kalan proteiineja eli se sopii myös hevosille koirien ja kissojen lisäksi. Itse en jaksa läträtä monien puteleiden ja purkkien kanssa, onneksi yksikin tuote voi riittää moneen asiaan, monelle eri ikäiselle koiralle!

Effektri on tehokas ja 100% luonnonmukainen omega-3-öljy kaiken rotuisille koirille, aina pennusta seniori-ikään asti. Sen poikkeuksellinen toimintamekanismi palauttaa sekä ylläpitää optimaalisen rasva-aineenvaihdunnan eläimen elimistössä, rakentaen samalla suojaa tulehdusperäisiä sairauksia vastaan. Effektri on puhdistettu raskasmetalleista ja saasteista, eikä se sisällä kalan proteiineja. 

Sitä suositellaan erityisesti jalostuskoirille tiineyttä ennen ja sen aikana turvaamaan pentujen parasta mahdollista kehitystä ja nartun omaa hyvinvointia. Myös epilepsiaa sairastavien koirien omistajat ovat kertoneet koiriensa saaneen apua Effe Balancesta. Tuotetta suositellaan käytettäväksi päivittäin osana normaalia ruokavaliota ja useampien viikkojen ajan, jotta elimistö ehtii uudistaa välttämättömät rasvahapot. Riittoisuutensa ansiosta se on kuitenkin markkinoiden edullisimpia päivittäisessä käytössä.

Epätasapainoinen ruokinta on yksi merkittävä tekijä, joka voi lisätä matala-asteisen tulehduksen syntyriskiä ja tätä kautta terveyshaasteita eläimillä. Omega-3- rasvahappojen (EPA ja DHA) riittävä päivittäinen saanti on ehdottoman tärkeää ihmisten tavoin myös eläimillä.

Olen päättänyt ottaa tämän käyttöön omilla koirillani ja haluan tarjota myös muille mahdollisuuden tutustua tuotteeseen, nyt hiukan edullisemmin kuin normaalisti. Eli toukokuun 2019 loppuun asti meillä ja vain meillä on tutustumistarjouksena Effe Balance Omega3 -öljyt -15% ja Balance Kit -kuivaveritestit jopa -20%. Testissä keskitytään monityydyttymättömiin omega6 ja omega3 rasvahappoihin. Ne ovat välttämättömiä eläinten terveyden kannalta, eikä eläin pysty niitä itse muodostamaan. Omega6 ja omega3-rasvahapot tulee saada päivittäisestä ruokavaliosta ja testillä selviää, onko ruokavalio tulehdusta edistävä vai sitä ehkäisevä. Testin avulla voit myös seurata Effektrin vaikutusta muutaman kuukauden välein.

Tilaus tehdään aluksi ennakkotilauksena, eli kun tilauksia on kasassa yhteensä 10 pulloa tai enemmän (koolla ei väliä, mutta litrahinta on toki edullisempi isoissa pakkauksissa), teen tilauksen suoraan maahantuojalle ja pystyn tarjoamaan ne alennettuun hintaan. Tämä siksi, jotta pystyn myös kartoittamaan minkä kokoisille pulloille on minkäkin verran tarvetta jatkossa. Kannattaa kertoa myös kaverille!

13.4.2019 22.35