Freijan ensimmäiset näyttelyt 2019

Freijan ensimmäiset näyttelyt 2019

Freija aloitti näyttelyuransa tänä kesänä juniori-luokassa hienoin arvosteluin. Freija oli erittäin reipas ja kiltti, eikä välittänyt edes vieraista räkyttävistä koirista. Niin ihana pieni tyttö! Klikkaa uutinen auki, niin pääset katsomaan arvostelut.

Rovaniemi KV 8.6. 

Ensimmäinen näyttely oli bulldoggi- ja huumorimies Jari Laakson kehässä tuloksin ERI JUK1. Jarin arvostelu: "1v. Hyvä koko, lupaava rungon tilavuus, eturinta saisi olla täyteläisempi, riittävät kulmaukset. Riittävä karppi, häntä saisi olla vapaampi. Liioittelematon terveysviranomaisten hyväksymä pää. Hyvät korvat ja silmät. Kulmurit voisi olla suuremmat. Erinomaiset takaliikkeet, etuliikkeissä turhaa löysyyttä."

Oulu Nord- ja KV-näyttelyt 13.-14.7. 

Nord-näyttelyssä tuomarina Angeria Anna Lena ja tuloksena EH JUK3 ja KV-näyttelyssä Pettersson Cindy tuloksena EH. Arvosteluista ei ole tietoa, koska en puhu ruotsia, mutta päivitän ne myöhemmin jos muistan.

Kalajoki RN- ja KV-näyttelyt 19.7.-20.7.

Ryhmänäyttelyssä kahden tuomarinvaihdoksen jälkeen Miodrag Vretenicic ja tuloksena EH JUK4. "Hyvä koko, tyypillinen tyylikäs runko, hyvä kunto, hyvä luonne, tyypillinen pää, oikea purenta, oikea kaula, kulmaukset voisi olla paremmat, liike ei ole oikea, hyvä käsittely."

KV-näyttelyssä tuomarina Klein Dagmar ja tuloksena ERI JUK3. "Oikea tyyppi, feminiininen pää ja vaikutelma. Oikea askel, silmät ja korvat. Oikeat kehon mittasuhteet. Kyynärpäät hieman löysät. Liikkuu vähän ahtaasti edestä, ihastuttava luonne."

Kemin Heinänäyttely 21.7.

Tuomarina Volarikova Linda ja tuloksena EH JUK2. "Keskikokoinen luusto ja substanssi. Oikea vartalonmalli. Hiukan kapea kuono-osa, mutta laajemmat posket (?), hyvin kulmautunut. Hyvänmallinen rintakehä. Hiukan ulospäin kyynärpäistä. Pitäisi olla parempi pigmentti erityisesti kynsissä. Riittävä ylälinja. Lyhyet askeleet ja kapeat edestä."

29.7.2019 16.54