VIPstore - jälleenmyyjä

Toimin myös jälleenmyyjänä VIPstorella ja kasvattien omistajia muistan jouluisin pienellä lahjapussukalla tilauksen yhteydessä.

Minulta voit siis tilata ruokaa, vitamiineja, herkkuja, leluja, koiraportteja ja aivan kaikkea koirallesi ilman toimituskuluja. Tilattavissa on ruokaa ja muuta mukavaa myös kissoille sekä jyrsijöille, koko valikoiman ja sähköisen tuotekuvaston löydät viereisistä linkeistä.

Jälleenmyyjältä saat myös henkilökohtaista palvelua, joka verkkokaupassa ei ole aina mahdollista. Suuremman tilauksen ollessa kyseessä voidaan tuotteet toimittaa lavalla suoraan kotiisi, jolloin sinä toimit tilauksen vastaanottajana.  

Kuinka teet tilauksen?

Tilauksen voit tehdä minulle joko puhelimitse / tekstiviestillä numeroon 0401643788 tai sähköpostilla blessedbeasts@gmail.com sekä facebookissa laittamalla viestiä sivulle https://www.facebook.com/blessedbeastskennel/

Valikoimassa mm. seuraavia laadukkaita merkkejä:

ProBooster, 1st Choice, Opti Life, Pronature Holistic, Riverwood, Booster, Valio, Racinel, PrimaDog, Hurraw, Well Dog, Happy Life ja PrimaCat Deluxe. 

Ilmoita tilauksessasi tuotteen nimi, tuotenumero, koko, kappalemäärä ja mahdollinen väritoive. Muistathan kirjoittaa myös omat tietosi ja noudatko vai tarvitsetko kotiinkuljetuksen.

Aina en välttämättä ehdi vastaamaan puhelimeen, mutta soitan sinulle takaisin kun se on mahdollista. Voit myös laittaa viestin perään mitä asiasi koskee, niin osaan tarvittaessa etsiä vastaukset sinulle valmiiksi. 

Mistä löydät tuotteet?

https://www.vipstore.fi/

ja sähköisen tuotekuvaston

https://www.lukusali.fi/index.html?p=VipStore&i=e4b3a86e-5b8c-11e9-b807-00155d64030a

Myös perinteisiä kuvastoja saat minulta.